PROJEKTAI

UAB „ARCUS NOVUS“, vystydama inovatyvias veiklas, ypatingai svarbų laiko bendradarbiavimą su mokslo ir tyrimų institucijomis ir bendrų projektų įgyvendinimą. Su mokslininkų ar tyrėjų pagalba įmonė išgrynina idėją ir sukuria pagrindą naujoms verslą pradedančioms įmonėms atsirasti, kurios toliau savo veiklą gali vystyti įsikurdamos Liepiškių technologijų parke.

Bepiločiai orlaiviai

UAB „ARCUS NOVUS“ užsakymu,  įgyvendinant priemonę „Inočekiai Lt“, Kosmoso mokslo ir technologijų institutas atliko taikomuosius mokslinius tyrimus. 2012 m. tema -„Vaizdo ryšio perdavimo iš bepiločių orlaivių į Liepiškių teleportą ir mobiliąją palydovinę stotį tyrimas“, 2013 m. tema - „Bepiločių orlaivių, skirtų pasienio stebėjimui, tyrimas“.

3.2-1

Kuro elementai

2010 m. UAB „ARCUS NOVUS“ užsakymu Kauno technologijų universiteto Medžiagų mokslo institutas atliko mokslinius pramoninius tyrimus tema „Kietųjų oksidų junginių aukštatemperatūrio mikrokuro elemento formavimas ir tyrimai“, įgyvendinant priemonę „Inovaciniai čekiai“.

3.3

Šviesos technologijos

2007 m. UAB „ARCUS NOVUS“ užsakymu Vilniaus universiteto Medžiagotyros ir taikomųjų mokslų institutas atliko mokslo tiriamąjį darbą „Spalvų skyros didinimas naudojant daugiaspalvius apšvietimo šaltinius“.

3.4

© 2011-2024 Arcus Novus | Web sprendimu pasirūpino SOLO SYSTEMS